Loadedboards har upplevt den själsliga skönheten med att åka longboard och vill skicka den vidare till dig. Därför engagerar Loaded longboard sig för att ge dig de bästa förutsättningarna till en fantastisk upplevelse på longboard. Loaded står fullt ut för varje longboard de bygger.


På loadedlongboard.se vill vi ge dig en svensk presentation av dessa underbara longboard. Vi som driver sidan har ingen anknytning till Loadedboards i USA utan är bara stora beundrare av dessa longboards och vill berätta för Sverige om dem.


Alla Loadeds brädor är grippade med genomskinlig grip och ser ut som på bilden. Brädor kommer med bästa tänkbara setup. Ett urval baserat på kvalitet, prestanda och prisvärdhet. Både vi och Loaded rekomenderar den. Brädorna är så kompletta de kan bli och du får allt du behöver för att kunna slänga dig ut på gatan.


Loangboards från Loaded: 

Välkommen till Loadedlongboard.se

Sponsorer till Loadedlongboard.se:

Loaded Tan Tienhttp://www.boardlife.se/product/74/Loaded-longboard-Vanguard-Flex-3http://www.boardlife.se/product/589/Loaded-longboard-Tan-Tienshapeimage_4_link_0